Naiset pohjoisen matkalla

Tänään 6.10. lähdettiin Oulunsaloon pelaamaan Oulun Kiskoa vastaan meidän naisten 2-sarjan ekaa peliä tälle kaudelle. Kumpikaan meidän passareista ei ollut pelikuntoinen, mutta onneksi Noora pääsi auttamaan.

Lähtökohdat peliin olivat hyvät ja lähdettiin voittamaan. Ekan erän alussa vastustaja aloitti pelin paremmin ja otti pienen johdon, mutta meidän vahvalla hyökkäyksellä otettiin nopeasti heidät kiinni ja siitä suurennettiin eroa omalla vahvalla pelillä erän loppuun asti. Eka erä päättyi meille 25-18.

Toiseen erään lähdettiin samalla draivilla, mutta Kisko pysyi hyvin perässä ja erä oli tasaista. Saatiin kuitenkin pidettyä johtoasema läpi erän ja toinenkin erä meille 25-19.

Kolmanteen erään parannettiin taas peliä. Vähennettiin huomattavasti omia virheitä ja hyökkäsimme kovaa. Myöskin vo ja puolustus toimi ja pelattiin kaikki pallot täysillä loppuun asti. Se myöskin näkyi pisteissä, koska meidän johtoasema koko erän oli suuri. Kolmas erä päättyi meille 25-12 ja samoin siis pelii 3-0 kotiin.

MVP pelaajia ei pelissä tänään palkittu, mutta meillä eniten pisteitä takoi kenttään yleispelaaja Inka Siekkinen 16p. Kaiken kaikkiaan oli hyvä päivä ja tärkeät 3 pojoa meille heti kauden avauksessa. Tästä on hyvä jatkaa ensi sunnuntain kotipeliin, kun vastaan asettuu Kempele.