Harkkaturnauksesta yhteishenkeä ja hienoja onnistumisia aluesarjan naisilla

Tänään saimme harkkaturnauksessa vastaamme ensimmäiseksi Ploki N2 joukkueen sekä myöhemmin iltapäivällä Huki N2 joukkueen. Tämän kauden aluesarjajoukkueemme on täynnä uusia kasvoja ja oli mukava päästä hiomaan kuvioita kuntoon uudella ja energisellä porukalla. Kummaltakin joukkueelta otettiin tänään takkiin 0-3, mutta joukkuehenki meni mielestäni hurjasti eteenpäin ja jokainen teki hienoja onnistumisia. 

 

Lauralta nähtiin jälleen nerokkaita hyökkäyksiä ja hän otti kapteenina uuden ja ehkä hieman jännittyneen joukkueen siipiensä suojaan. 

 

Pauliina tuli turnaukseen kesätyökiireiltään yhdet treenit takana ja jatkoi tuttuun tapaan varmoilla otteilla hienoja keskipaikan torjuntoja, ei paljoa kesätauko näkynyt tekemisessä. 

 

Aino teki monta hienoa pistettä sijoittamalla ykköseen. Hän sai tänään lisää kokemusta yleispelaajan kuin hakkurinkin roolista. 

 

Keskari Violan syötöt olivat rautaisia ja tuli upeita syöttöputkiakin. Violan keskihyökkäyksillä kerättiin myös monta pistettä. 

 

Noora oli tänään joukkueen ainoa passari ja hoiti homman kotiin hienosti ja jakoi huippupasseja monipuolisesti. 

 

Venla hoiti hyvin hakkurin tonttia ja kävi näyttämässä myös taidonnäytteen yleispelaajan paikalta. Hienoja ykköspaikan hyökkäyksiä nähtiin etenkin ensimmäisessä pelissä.

 

Joukkueen nuorimmainen yleispelaaja Inka otti hyvin roolia pelissä aktiivisella puheellaan ja hienoilla hyökkäyksillään niin verkolta kuin takakentältäkin. 

 

Emma hoiti hienosti keskipaikan ja kokeili myös siipiään yleispelaajana. Emman positiivinen asenne loi hyvää joukkuehenkeä. 

 

Sunnuntain turnauksesta jäi mieleen se, että muistan vihdoinkin jokaisen uuden pelaajan nimen ja niitä onkin paljon! Joukkueen pelaaminen kehittyi erä kerrallaan ja etenkin ensimmäisessä pelissä Plokin 2-sarjan joukkuetta vastaan pysyttiin hyvin pisteissä mukana, saaden jokaisesta erästä noin 20 pistettä. Tarkempia eräpisteitä ei jäänyt mieleen, mutta sen sijaan jäi hyvä ja odottavainen fiilis tulevaa kautta ajatellen. Tästä on hyvä jatkaa! 

-Liberon tontilla tänään räpiköinyt Miisa 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.