Pohjoisen peli ei mennyt naisilla aivan odotetusti

Syyslomailut on lomailtu ja aika palata taas pallon ääreen. Aamulla auton nokka kääntyi kohti pohjoista, sillä tiedossa oli kevyt ajomatka Rolloon. Matka meni mukavasti ja pelipaikoille päästiin hyvissä ajoin. EK veti perinteiset jumpat, hytkyt ja nytkyt hautausmaan äärellä, jonka jälkeen kammattiin ja suittiin kuontalot pelikuntoon.

Peli käynnistyi varsin mallikaasti kuuden pisteen tappioasemalla. Kaverin virheiden avulla päästiin iholle, mutta siihen se sitten jäikin. Seuraava erä eteni yhtä upeasti kuin ensimmäinen, paitsi että kaveri ei tehnyt virheitä ja tilanne oli sen mukainen. Vastaanotto sakkasi, jonka jälkeen hyökkääjillä tuli pelko puseroon ja ArVo sai chillaillen nautiskella pisteiden kertymistä. Kolmanteen erään lähdettiin asenteella, ”enää ei ole mitään hävittävää”. Pelissä oltiin jo välillä paremmin kiinni, saatiin hyviä puolustuksia, mutta ArVon tasaisuus ja kovat hyökkäykset pitivät huolen siitä, että peli päättyi 3-0 ArVolle.

Pelin parhaana valittiin meidän joukkueesta suski, liekö valintaan vaikuttanut Suskin uusi syöttötaktiikka, joka ehkä tarvinnee vielä hieman hiomista. Kotimatkalla hieman trooppisissa tunnelmissa, mutta niin vaan on Lapin reissu heitetty. Ja vaikka kaukana oltiin kotoa niin oli meillä onneksi kannustusjoukkojakin katsomossa. 

Kohti ensi viikkoa, vastaanottoreenejä ja kotipeliä sisuuntunein mielin. 

Alisa Mäkelä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.